Nazaj na spletno stran EU Kid's Corner Povezave Pogosto zastavljena vprašanja Prijava

OŠ Braslovče

Pregled rezultatov prejšnje igre:

Predhodna evalvacija je pokazala, da učenci OŠ Braslovče prihajajo v šolo večinoma peš, s kolesi, skiroji, avtobusi in kombiji. Skupinske prevoze uporabljajo družine, ki vozijo otroke v vrtec in šolo. 

Po prvem tednu izvajanje igre smo procent prihajanja v šol s trajnostnimi načini povečali. Naši učenci so se iz dneva v dan bolj zavedali pomena ohranjanja čistega zraka. Nekateri otroci so pripovedovali, da starši niso najbolj navdušeni nad tem, da morajo nekoliko prej od doma, a so vztrajali in vsaj nekajkrat prišli peš, s kolesom ali avtobusom. Vsem otrokom za dosežen rezultat čestitam.

Za nami so počitnice in opravljena naloga Prometne kače. Učenci so bili, tako kot vsa prejšnja leta, uspešni. Prav vsi so si po svojih močeh prizadevali za čistejši zrak. V šolo so prihajali peš, s kolesi, skiroji, avtobusi in kombiji. Predvsem pa so se trudili otroci, ki jih po navadi starši pripeljejo do šole, da so opravili pot do šole peš vsaj 400 m.

Prav lepo pa se zahvalim vsem učiteljicam za sodelovanje. V tem letu smo k tekmovanju pritegnili tudi 4. in 5. razrede in tako nas je aktivnih kar 9 razredov, kar je skupaj 183 učencev in 10 učiteljic.

 

Rezultat

76%
24%
20%
0%
32%
5%
19%
Predhodna evalvacija
86%
14%
24%
0%
29%
5%
28%
Teden izvajanja igre
  • Hoja
  • Kolesarjenje
  • Avtobus
  • Vlak/tramvaj/podzemna železnica
  • Souporaba avtomobila
  • Avtomobil

Fotografije