Vissza az angol nyelvű főoldalra Linkek Gyakori kérdések Bejelenkezés

A Közlekedési Kígyó Játék jövője 2017 után

Tisztelt érdeklődők!

A Közlekedési Kígyó Játék négy sikeres tanévet tudhat maga mögött. A Játékot sok iskolában játszották; bár a számok nem voltak kiemelkedőek, akik kipróbálták, nagyon sok pozitív élménnyel lettek gazdagabbak. A gyermekek tisztább, fenntarthatóbb közlekedésre való nevelése is sikeres volt, amelyet a Játék során gyűjtött adatok is bizonyítanak. A magyarországi koordinátor (Regionális Környezetvédelmi Központ, REC) tevékenysége ebben a projektben lezárult. A néhány intézmény számára elegendő, megmaradt készleteket (molinók, matricák, egyéb kampány-anyagok) még ki tudjuk postázni a 2017-2018-as tanévben játszó iskoláknak. A web-oldal rendszere is kifogástalanul működik. Sok európai országban az iskolák már önerőből játszanak.

A Játék hazai koordinálást valaki más fogja átvenni 2018-tól. Addig is ha kérdése, javaslata van keressen meg minket a csmezei[kukac]rec.org e-mail címen.

Ha Ön vagy szervezete szívesen folytatná a Játék hazai koordinálását, kérjük vegye fel a kapcsolatot a nemzetközi koordinációs csapattal: TSG@mobiel21.be

Önállóan működő nemzeti kampányra egy remek példát találhat a dán oldalon: www.trafficsnakegame.eu/denmark/

Köszönjük az együttműködést!

Sikeres játékot és tisztább környezetet!

Mezei Csaba