Vissza az angol nyelvű főoldalra Linkek Gyakori kérdések Bejelenkezés

2016-ban is játszunk együtt!

Az előző tanévekben számos iskolában játszották sikeresen a Közlekedési Kígyó Játékot (például Debrecenben). Mindenkitől nagyon pozitív visszajelzéseket kaptunk, a gyerekek imádják a pontgyűjtögetős, fenntartható közlekedésre nevelő játékot. A kampány után végzett felmérések alapján a közlekedési szokások tartósan megváltoznak, a gyerekek (és szüleik) rájöttek, hogy gyalogosan, kerékpárral, közösségi közlekedéssel az iskolába járás nem csak környezetbarátabb, de sokkal nagyobb élményt is jelent, összehozva a családtagokat, segítve a gyerekeket, hogy megtanuljanak önállóan közlekedni.

Most itt az idő, hogy azok az intézmények, amelyek 2016-ban tavasszal (vagy ősszel) el akarják kezdeni a játékot, regisztráljanak a web-oldalon, a “Játszunk együtt!” menüpont alatt. A korábban már részt vevő iskolákat is várjuk szeretettel.

A legfrissebb hírleveleket, és kiadványokat a “letöltések” menüpont alatt lehet megtalálni.

A játékról szóló videót ide kattintva lehet megtekinteni.

A regisztráció nagyon egyszerű. Az iskolák adatainak megadása után, meg kell határozni a résztvevő tanulók és osztályok számát. Majd a játék előtt 3 héttel elvégezni az előzetes felmérést a tanulók közlekedési szokásairól. Ezek után jöhet a cél meghatározása, és a kampányhoz szükséges anyagok (molinó, matricák) megrendelése. Mindezek után pedig:

Kezdődhet a játék!

402_06538_img_2153402_05 DSCF0015538___________DSCF0023

538_img_2160

112_100_6496