Πίσω στην κύρια σελίδα Kid's Corner Συνδέσεις Συχνές Ερωταπαντήσεις Σύνδεση

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ 1η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΚΦ

Αγαπητοί Εκπαιδευτικοί / Συμμετέχοντες στην καμπάνια “Μπάκι, το Κυκλοφοριακό Φιδάκι”,

Σας ενημερώνουμε ότι η 1η Συνάντηση για το ΠΚΦ στην οποία θα πραγματοποιηθεί η αναλυτική παρουσίαση της ιδέας της καμπάνιας καθώς και η κατάρτιση και εξοικείωση των εκπαιδευτικών στον/με τον τρόπο υλοποίησης του παιχνιδιού έχει καθοριστεί για την Παρασκευή 28 Νοεμβρίου.

Η συνάντηση θα λάβει χώρα στις εγκαταστάσεις του ΚΑΠΕ στο Πικέρμι, απογευματινές ώρες ώστε να είναι δυνατή η προσέλευση σας εκτός του σχολικού ωραρίου. Λεπτομέρειες ως προς την ακριβή ώρα έναρξης και τη διάρκεια της συνάντησης θα σας γνωστοποιηθούν με την επίσημη πρόσκληση που σύντομα θα σας αποσταλεί ή θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα στο μενού “Νέα”.

Εν τω μεταξύ, παρακαλείσθε (όσοι από τους εκπαιδευτικούς δεν το έχετε ήδη κάνει) να συμπληρώσετε μέσω της ιστοσελίδας το πλήθος των τάξεων αλλά και των μαθητών που θα παίξουν το παιχνίδι ώστε να αρχίζει να προετοιμάζεται το υλικό της καμπάνιας. Επίσης μπορείτε να «κατεβάσετε» από το μενού «Αναρτήσεις» χρήσιμα αρχεία για την καμπάνια (συμπεριλαμβανομένου και του «Εγχειριδίου για Εκπαιδευτικούς».

Τέλος, να υπενθυμίσω ότι ως η βολικότερη περίοδος για τη υλοποίηση της καμπάνιας για την Ελλάδα έχει οριστεί ο μήνας Μάιος οπότε υπάρχει η χρονική άνεση προετοιμασίας και εξοικείωσης των εκπαιδευτικών με το παιχνίδι.

Ευχαριστώ πολύ,

Φιλικά,

Γεωργία Βεζυργιάννη