Πίσω στην κύρια σελίδα Kid's Corner Συνδέσεις Συχνές Ερωταπαντήσεις Σύνδεση

5ο Δημοτικό Σχολείο Μεταμόρφωσης

Το 5ο Δημοτικό Σχολείο Μεταμόρφωσης είναι το νεότερο κτιριακά σχολείο της Μεταμόρφωσης. Στα πρώτα χρόνια ίδρυσής του συστεγαζόταν με το 7ο Δημοτικό Σχολείο Μεταμόρφωσης . Μεταφέρθηκε στην τωρινή του διεύθυνση , Αδριανείου 11 το σχολικό έτος 2004-05 , λόγω πληθώρας μαθητών. Κατά τoν πρώτo χρόνo λειτουργίας του , χάρη στις φιλότιμες προσπάθειες του τότε Δ/ντή ,Καλμπούρου Τρύφωνα αλλά και τη φιλότιμη προσφορά των εκπαιδευτικών του, Μύτκα Εύας ,Αποστόλου Νικολέτας ,Τσάκωνα Μαρίας και Καββαδία Αναστασίας , που ακόμα και σήμερα υπηρετούν στο σχολείο μπόρεσε να σταθεί και να προχωρήσει.
  Τη σχολική χρονιά 2007-08 αναλαμβάνει Δντής του Σχολείου ο Τεμπέλης Ευάγγελος ,τον οποίο διαδέχεται ο Ιωάννης Μακρής ,ο σημερινός Δ/ντής του.Το 2010 το σχολείο μπαίνει στο πρόγραμμα Π-80 και εξοπλίζεται με ηλεκτρονικούς υπολογιστές και κατά την τρέχουσα χρονιά (12-13) δημιουργείται η ιστοσελίδα του. Επιπροσθέτως η εκπαιδευτική πράξη υποστηρίζεται με την προμήθεια και εγκατάσταση εννέα διαδραστικών πινάκων τελευταίας τεχνολογίας. . Προστίθεται ένα ακόμα εργαλείο στην υπηρεσία των εκπαιδευτικών που εφιστά δυνατή την αξιοποίηση του ψηφιακού εκπαιδευτικού υλικού . Ήδη από τα προηγούμενα χρόνια το σχολείο μας έχει εξοπλιστεί με ηλεκτρονικό υλικό και υπάρχει δυνατότητα πρόσβασης στο διαδίκτυο σε όλες τις τάξεις .Ελπίζουμε στον επόμενο χρόνο να καλυφθούν όλες οι τάξεις , ώστε με την υιοθέτηση νέων εκπαιδευτικών πρακτικών να μπορέσουμε να κάνουμε το καλύτερο για τα παιδιά σας.
   Οι πρόεδροι και το Δ.Σ του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων έχουν σταθεί υποδειγματικά κοντά στο σχολείο και έχουν προσφέρει τόσα όσα θα ζήλευαν πολλά σχολεία. Χάρη στις ενέργειές τους πολλές τάξεις διαθέτουν κλιματιστικά μηχανήματα ,διαμορφώθηκε κατάλληλα ο χώρος εστίασης των μαθητών , αποκτήθηκαν φούρνοι μικροκυμάτων ,πιάνο για τη διδασκαλία της μουσικής,αθλητικό υλικό κι άλλα πολλά.

Αποτέλεσμα

54%
46%
21%
0%
0%
0%
33%
Μέτρηση του
  • Περπάτημα
  • Ποδηλασία
  • Λεωφορείο
  • Τραίνο/Τραμ/Μετρό
  • Από κοινού χρήση αυτοκινήτου
  • Αυτοκίνητο

Εικόνες