Terug naar de hoofdpagina Links Veel gestelde vragen Inloggen

Netwerk

De Verkeersslang is onderdeel van een Europees netwerk: The Traffic Snake Game Network (TSG Network). Het belangrijkste doel van het TSG Network is de campagne te implementeren en de resulaten en ervaringen te delen. De Europese Commissie subsidieert het netwerk gedeeltelijk voor de periode 2014-2016. Het projectteam wil er voor zorgen dat er een effectief, EU-breed ondersteuningsnetwerk voor de lange termijn is. Dit netwerk wil bijdragen aan het reproduceren, overdragen en uitbreiden van de Verkeersslang.

In 18 Europese landen wordt TSG geïmplementeerd. Elk land heeft één aanspreekpunt: het National Focal Point (NFP). Deze NFP’s zijn organisaties die het project ondersteunen, informatie verspreiden over de campagne en de implementatie aansturen in hun land. In veel landen wordt de NFP ondersteund door lokale partners, die de praktische organisatie van de campagne voor hun rekening nemen. Bijvoorbeeld een gemeente of een verkeersorganisatie. In Nederland is DTV Consultants het NFP.

Het TSG Network wordt gecoördineerd door Mobiel 21 (België). De NFP’s worden ondersteund en krijgen training van een kleine kerngroep (Mobiel 21, DTV Consultants en WYG). Op deze manier wordt gewaarborgd dat de Verkeersslang op een eerlijke en correcte manier wordt uitgerold.