Înapoi la site-ul EU Kid's Corner Legături utile FAQ Conectare

Rețea

Rețeaua TSG a fost creată pentru implementarea campaniei, creșterea impactului acesteia și diseminarea rezultatelor și experiențelor între participanți. Comisia Europeană a co-finanțat această rețea în perioada 2014-2017. Echipa de proiect a pus bazele unei rețele la nivel european care să asigure sprijin pe termen lung pentru replicarea, transferul și dezvoltarea conceptului Traffic Snake Game.

TSG este implementat de către un coordonator național al campaniei (CNC) în 19 țări membre UE. CNC sunt organizații care promovează proiectul, diseminează informații despre campanie și administrează procesul de implementare al Traffic Snake Game la nivel național. În unele țări, CNC este sprijinit de un partener local, care se ocupă de aspectele practice ale organizării campaniei.

Rețeaua TSG este coordonată de către Mobiel 21 (Belgia). CNC sunt sprijiniți și instruiți de către un grup restrâns de organizații cheie (Mobiel 21, DTV Consultants și WYG), pentru a se asigura că întregul concept TSG este replicat într-o manieră echitabilă și corectă.